Kleuradvies

Kleuren zijn overal om ons heen. Ze stralen een bepaalde energie uit. Ze hebben soms bewust, maar vaak onbewust, invloed op hoe je je voelt. Kies jij voor je kleding vaak standaard dezelfde kleuren? Ga je voor veilig? Of houd je van een kleurexplosie? Veel mensen weten niet precies welke kleuren het beste bij ze passen. Totdat ze erachter komen, dan kiezen ze nooit meer anders. En dat is wat ik jou gun.

Ik ontmoet veel vrouwen die zich vasthouden aan veilige kleuren. Ze grijpen vaak terug op zwarte kleding of neutrale kleuren. Dat kan op zich prima, maar ik laat je graag ervaren wat kleuren voor jou kunnen betekenen. Je kunt kleuren ook vóór je laten werken. Als je bijvoorbeeld een krachtige uitstraling wilt hebben, kun je contrasten in je kleding toevoegen. Heb je lichte ogen en donker haar, dan is dat een hoog contrast. Als je dat ook doorvoert in je kleding, dan is dat weer in harmonie met elkaar.

Wil je weten welke kleuren jou het mooist staan? Ik help je graag met een uitgebreid persoonlijk kleuradvies, waar je je hele leven profijt van zult hebben.

Praktisch

Dit houdt een kleuradvies in
  • Twee persoonlijke sessies met Alice
  • Locatie: Amersfoort
  • Persoonlijk kleuradvies
  • Persoonlijk kleurenpalet (een waaier die je mee kunt nemen tijdens het shoppen)
  • Tips voor stoffen, prints, textuur en contrast in je kleding
  • Make-up advies incl. de perfecte foundation voor jouw huidskleur
Kleuradvies voor kleding: hoe werkt dat?

Ik kijk naar de kleur van je haar, je huid en je ogen. Aan de hand van voorbeelden laat ik je zien wat kleur met je uitstraling doet. Ik selecteer de kleuren die het beste bij je passen. Je krijgt van mij een persoonlijk kleurenpalet met basiskleuren, accentkleuren, kleuren die je haar en ogen versterken, en jouw huidverwante kleuren. Je persoonlijk kleurenpallet krijg je in de vorm van een waaier, die je kunt meenemen tijdens het shoppen.

Make-up-advies: wat houdt dat in?

Make-up kan je helpen er frisser uit te zien en je zelfverzekerder te voelen. Het is het mooist om make-up te dragen die past bij de ondertoon van je huid. Maar het is best lastig de juiste foundation te vinden die bij jouw huidtint past én er natuurlijk uitziet. Om je sterke punten te benadrukken laat ik je zien hoe jij make-up het best kunt gebruiken. Ik gebruik alleen huidvriendelijke make-up, die niet op dieren is getest.

Tips voor stoffen, prints, textuur en contrast in je kleding

Naast jouw perfecte kleuren, kijk ik ook naar je lichaamsvormen en de vormen in je gezicht. In je kleding kun je daar rekening mee houden, zodat je je op je mooist en krachtigst voelt. Ik geef je persoonlijke tips mee die je kunt toepassen in stoffen, prints, textuur of contrast in je kleding. Een voorbeeld: als je krullen hebt, is dat ook leuk om terug te laten komen in een printje in je blouse of in je accessoires. Alles wat zich herhaalt en versterkt, is in harmonie met elkaar.

Totale investering: € 189

Neem contact op

Ben je geïnteresseerd in wat kleuren voor jouw uitstraling kunnen doen? Wil je nooit meer moeite hebben met het vinden van de juiste kleur kleding? Dan is dit kleuradvies zeker iets voor jou. Ik hoor graag van je!

Door je aan te melden met je mailadres, krijg je extra tips via e-mail, als welkomstgeschenk ontvang je een e-book met inspiratie voor een stijlvolle en harmonieuze uitstraling. De tips zijn direct toepasbaar! Uitschrijven voor de mail kan altijd, maar omdat ik niet spam krijg ik nagenoeg geen afmeldingen.