Over mij

Mij naam is Alice, ik ben er voor ondernemers en professionals die een kei zijn in hun vak maar moeite hebben zichzelf te presenteren.

Als gedreven image-consultant en kleuren kenner word ik enthousiast als ik jou mag helpen om je innerlijk en uiterlijk in balans te brengen met wie je echt bent, waar je voor staat en hoe jij jezelf presenteert. En samen te (her)ontdekken wat je talenten en drijfveren zijn.

Ik laat je zien hoe je jouw eigenheid en karakteristieke gezicht en lichaamsvormen laat terugkomen in je kledingstijl, zodat het totaalbeeld klopt. Van mijn klanten krijg ik regelmatig te horen dat zij na een traject met een nieuwe blik naar zichzelf in de spiegel kijken, veel meer zelfvertrouwen hebben en zich energieker voelen.

Ik ben altijd al gefascineerd geweest door schoonheid, kleuren, stoffen, kunst, interieur en architectuur. Ik zit sinds 2015 in een prachtige locatie in Amersfoort. Als imageconsultant heb ik al vele vrouwen mogen helpen naar de beste versie van zichzelf, zowel innerlijk als uiterlijk.

Mijn aanpak kenmerkt zich door respect en betrokkenheid bij mijn klanten, en mijn kracht ligt in een open en persoonlijke benadering vanuit de overtuiging dat ieder mens uniek is.

‘Fashion changes but style endures’
– Coco Chanel

Het verschil tussen een stylist en een imageconsultant

Vaak krijg ik de vraag: wat is het verschil tussen een stylist en een imageconsultant? Stylistes helpen mensen bij hun kledingkeuze op basis van lichaamstype en trends. Dat is waardevol, maar kan ertoe leiden dat je je ‘te aangekleed’ voelt. Als imageconsultant ga ik een stapje verder. Ik vind het belangrijk dat je bij jezelf blijft. Dat je uiterlijk én innerlijk in harmonie met elkaar zijn.

De afgelopen jaren mocht ik heel veel vrouwen adviseren en hun schoonheid helpen benadrukken. Zelf merk ik ook hoe ontzettend fijn het is dat ik weet welke kleuren en kleding mij het beste staat. Het in harmonie brengen van mijn innerlijk en uiterlijk heeft me veel zelfverzekerder gemaakt.

Nog iets over mijzelf: ik ben een gevoelsmens, houd van de natuur, het strand, de vrijheid van de zee, psychologie, andere culturen, Italië, wijn en leuke nieuwe mensen ontmoeten.

Verder ben ik als Persoonlijke kracht coach aangesloten bij 365 dagen Persoonlijke Kracht.

Neem contact op

Ik zie ernaar uit om ook jou in je kracht te zetten door je te laten zien wat kleuren en stijl voor jou kunnen betekenen.

Door je aan te melden met je mailadres, krijg je extra tips via e-mail, als welkomstgeschenk ontvang je een e-book met inspiratie voor een stijlvolle en harmonieuze uitstraling. De tips zijn direct toepasbaar! Uitschrijven voor de mail kan altijd, maar omdat ik niet spam krijg ik nagenoeg geen afmeldingen.